Ga de Water Battle aan!

1-8-2018
Het is een hete zomer geweest. U kunt altijd rekenen op ons verfrissende water, maar gaat u er wel slim mee om? De gratis Water Battle App geeft u op een leuke manier inzicht hoe u zelf slim om kan gaan met water.

Meldt u gratis aan voor de online Water Battle
Deze zomer bewust en duurzaam van water genieten? Het kan echt! Meldt u gratis aan voor de online Water Battle. Download daarna de app op uw telefoon of tablet. U wordt op een leuke manier meer bewust van uw waterverbruik en ontvang leuke weetjes en slimme tips.

Brabant Water biedt gratis de online Water Battle aan voor haar ruim 1 miljoen klanten in Brabant. De Water Battle bestaat uit een app en een game. Hiermee krijgen mensen op een leuke manier inzicht krijgen in hun watergebruik en ontvangen ze weetjes en tips hoe ze thuis zelf slimmer om kunnen gaan met kraanwater. Het spel kan alleen, maar ook met het hele gezin gespeeld worden.

Serious gaming om inzicht te geven in watergebruik
De digitale app en game zijn ontwikkeld door Grendel Games en waterbedrijf Vitens. Brabant Water sluit als tweede waterbedrijf in Nederland aan bij deze innovatie oplossing om met serious gaming mensen bewust te maken van hun eigen watergebruik.

Doet u ook mee?
Doe mee met de uitdaging om minder kraanwater te verbruiken. Nodig ook uw vrienden en familie uit om ook mee te doen. Zo gaan we samen slimmer om met water!

SummerLaunchScreen.jpg

Pagina overzicht

Brabant Water