Nieuws

  • Nieuwsbericht

Brabant Water ondertekent ambitiestatement ‘Duurzame gronduitgifte’

Nieuwsbericht

Brabant Water sluit zich aan bij het ambitiestatement ‘Duurzame gronduitgifte’. Net als de Provincie Noord-Brabant, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Brabants Landschap en de vier Brabantse waterschappen stellen wij voorwaarden aan pachters om het landbouwgebruik te verduurzamen.

  • Nieuwsbericht

Brabant Water sluit aan bij het Bijenlandschap West Brabant

Nieuwsbericht

​Op donderdag 19 december sloot Brabant Water zich aan bij het bijenlandschap West Brabant. Samen met elf andere “bijsluiters” werken nu ruim 30 West-Brabantse partners aan het verbeteren van de leefomgeving van bijen en andere bestuivende insecten.

  • Nieuwsbericht

Informatieavond nieuwbouw Eindhoven

Nieuwsbericht

Afgelopen 11 december was er een informatieavond voor de directe buren van Waterproductiebedrijf Eindhoven. De komende vijf jaar wordt de locatie ingrijpend verbouwd. Reden genoeg om deze directe buren goed te informeren over de plannen. Directe buren zijn woningen, die met de achtertuin direct aan...

  • Nieuwsbericht

Fijne feestdagen!

Nieuwsbericht

Tijdens de kerstdagen zijn onze kantoren gesloten. Op dinsdag 24 en 31 december zijn wij vanaf 16.00 uur gesloten. Voor storingen zijn wij uiteraard wel bereikbaar via telefoonnummer 0736838000 (keuze 1). Namens alle medewerkers van Brabant Water wensen wij u hele fijne feestdagen!

  • Nieuwsbericht

NS en Brabant Water openen nieuwe watertappunten op stations in Brabant

Nieuwsbericht

Vrijdag 13 december is een geluksdag voor reizigers in Noord-Brabant. Vanaf nu kunnen ze op elk moment van de dag hun eigen flesje met gratis drinkwater vullen op NS Stations. Om dat te vieren hebben NS en Brabant Water zojuist samen met de reizigers het eerste gratis kraanwater getapt op NS Station...

  • Nieuwsbericht

Drinkwatertarief 2020

Nieuwsbericht

1 januari 2020 wijzigt het drinkwatertarief. Bij gemiddeld watergebruik merkt u hiervan bijna niets.

  • Blog

Ons onthardingsproces in beeld

Blog

Sinds 2018 is ons kraanwater nergens meer hard. Op veel plaatsen is het water van nature al zacht(er) en is ontharden niet nodig. Daar waar het water wel hard is, hebben we onthardingsinstallaties gebouwd op onze waterproductielocaties.

  • Zakelijk nieuws

Meterstand doorgeven nu nog makkelijker

Zakelijk nieuws

​Het doorgeven van de watermeterstand kan nu ook met het doorsturen van een foto. Klanten, die hun opnameverzoek ontvangen via e-mail, krijgen nu een link meegestuurd, waarmee zij een foto van hun watermeter kunnen maken en verzenden.

  • Nieuwsbericht

Welkom!

Nieuwsbericht

Hartelijk welkom op de vernieuwde website van Brabant Water! Een website speciaal gemaakt voor u, zodat u snel de gewenste informatie vindt, zaken gemakkelijk regelt en handige tips meekrijgt.

  • Blog

Water besparen zonder inleveren op comfort. Zo doet u dat!

Blog

Slim omgaan met water is het nieuwe normaal. Zuinig omgaan met onze natuurlijke bronnen is belangrijk Voor het milieu, voor de natuur en voor de toekomst van drinkwater. Daar helpt u toch ook aan mee? Natuurlijk wilt u niet inleveren op comfort, maar wist u dat besparen en comfort best samen kunnen...