​Het doorgeven van de watermeterstand kan nu ook met het doorsturen van een foto. Klanten, die hun opnameverzoek ontvangen via e-mail, krijgen nu een link meegestuurd, waarmee zij een foto van hun  watermeter kunnen maken en verzenden.

Klantbeleving

Stuurt een klant een foto door, dan wordt de watermeterstand met "Photo Analyser" automatisch uitgelezen en verwerkt op de jaarnota. Wij vragen klanten die hiervan gebruik maken naar hun ervaring en gebruiken deze informatie om de dienst te verbeteren.

Veel klanten maken zelf al een foto van de watermeterstand en versturen deze  naar hun computer om vervolgens de stand aan ons door te geven. We maken het makkelijker met de optie om de foto direct naar ons te versturen. Ook is het bekend dat het telwerk kleine cijfers heeft die soms, zeker bij slecht licht, lastig af te lezen zijn. Een foto maken biedt dan mogelijk een uitkomst. Op die manier beperken we het aantal fouten en zorgen we dat direct de juiste jaarafrekening bij de klant op de mat ligt.

Stuur een foto

Krijgt u zelf per e-mail het verzoek om uw watermeterstand door te geven? Open dan de e-mail met link op uw smartphone of tablet en stuur ons de foto van uw watermeter!