Doet jouw school in Noord-Brabant ook mee met de subsidieregeling watertappunten? Een mooie kans om het drinken van kraanwater op school te stimuleren. Naast de subsidie, die 75% van de kosten dekt, neemt Brabant Water de resterende 25% van de aanschafkosten voor haar rekening. Zo is de aanschaf van een watertappunt helemaal gratis voor jouw school. Het enige waar je zelf voor hoeft te zorgen, is de aansluiting van het tappunt. Meld je vrijblijvend aan voor een watertappunt!

Het watertappuntpakket

Het pakket bieden wij in samenwerking met KWTP (KraanWaterTapPunt) aan. Dit is een pakket ter waarde van € 1042,50 excl. BTW en bestaat uit:

  • Een enkelvoudige BidonVuller (voor binnen én buiten gebruik)
  • Communicatiebord
  • Afdek/beschermkap
Bidonvuller watertappunt

De robuuste watertap is ideaal voor het vullen van herbruikbare bidons en waterflesjes van verschillende groottes (tot 750 ml) met Brabants kraanwater. Dit tappunt is onderhoudsvrij, modern vormgegeven én duurzaam. Het stimuleert namelijk het hergebruik van flesjes.

Voordelen tappunt voor jouw school
 

  • Draagt bij aan de promotie van water als gezonde dorstlesser.
  • Scholieren vullen hun flesje of bidon hygiënisch in tegenstelling tot op het toilet.
  • Het gebruik van plastic wegwerpflesjes wordt tegengegaan, omdat scholieren hun eigen flesje of bidon (her)gebruiken. Wel zo duurzaam!

Interesse? Meld je school direct aan

Stap 1

Meld je eerst aan voor de Subsidieregeling watertappunten via mijngezondeschool.nl. Let op: dit kan tot en met 14 oktober 2020. Uiterlijk 4 november 2020 wordt bekendgemaakt of je subsidie is goedgekeurd. 

Aanmelden voor subsidie

Stap 2 

Wil je gebruik maken van ons unieke aanbod? Meld je dan direct na aanvraag van de subsidie vrijblijvend aan via onderstaand aanmeldformulier.

Stap 3

Na 4 november nemen we contact met je op. Is je subsidie goedgekeurd, dan kun je het watertappuntpakket bestellen. Jouw school schiet zelf de kosten voor en betaalt aan KWTP het totaalbedrag. Na plaatsing vóór 1 september 2021 krijg je 75% vanuit de subsidie terug en het resterende bedrag voor de aanschaf van Brabant Water.

Stap 4

Na betaling wordt je bestelling snel geleverd op school. Jouw school is zelf verantwoordelijk voor de installatie (inclusief installatiekosten). De bidonvuller installeren is een relatief eenvoudige klus voor jullie loodgieter of huisinstallateur en geen dure aangelegenheid. Het tappunt moet bevestigd worden aan een muur en aangesloten worden op een standaard water aanvoer- en afvoerleiding.

Klaar om het lekkerste kraanwater te tappen!

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] en wij helpen je graag verder.

 

Aanmeldformulier kraanwatertappunt

Ik meld mijn school vrijblijvend aan voor een kraanwatertappunt van Brabant Water.
Ik heb al subsidie aangevraagd via mijngezondeschool.nl