Met de unieke watertap van Brabant Water maakt u kraanwater drinken op uw school makkelijk en aantrekkelijk. Vindt u een gezonde leefstijl op uw school belangrijk? Stimuleer uw leerlingen dan om kraanwater te drinken: de meest gezonde én duurzame dorstlesser die er is. Lees meer over de voordelen en vraag direct een watertap aan.

Voordelen voor uw school

  • Door het aantrekkelijke design en gebruiksgemak kiezen uw leerlingen sneller voor kraanwater.
  • Kraanwater is een goedkoop en gezond alternatief voor frisdrank of vruchtensap: het helpt in de strijd tegen overgewicht en verhoogt de concentratie.
  • Leerlingen kunnen hygiënisch hun flesje of bidon vullen, dit hoeft niet meer op het toilet.
  • Leerlingen kunnen hun eigen flesje of bidon (her)gebruiken*. Dit vermindert de hoeveelheid plastic afval en is beter voor het milieu.
  • De watertap is gebruiksvriendelijk, kent weinig onderhoud en is makkelijk aan te sluiten.

*Basisscholen kunnen speciale bidons en kratten aanvragen, onderdeel van ons educatieprogramma Les je dorst.

Praktische informatie

Kosten en betaling

We bieden de watertap aan voor slechts 400 euro exclusief btw. U betaalt via iDEAL. na betaling ontvangt u een factuur van de bestelling.

Installatie

Installatie van de watertap is eenvoudig. Gebruik hiervoor de Watertap handleiding. Laat u de watertap door iemand anders installeren? Kies dan voor een erkend installateur. De installatiekosten zijn voor uw eigen rekening. 

Vraag de watertap aan

Overtuigd van de voordelen? Vraag de watertap direct aan. Dit kan gewoon online. Voer op het openingscherm de code 'watertap123' in. Daarna komt u op de bestelpagina terecht.

Vraag watertap aan