Onze medewerkers van de sectoren Productie en Distributie zorgen ervoor dat het water gewonnen, gezuiverd en geleverd wordt. Heb je kennis en kunde in infra, civiele techniek, omgevingsmanagement, assetmanagement, procesautomatisering, werktuigbouw, elektrotechniek of procestechnologie? Dan kan jij van groot belang zijn voor de klanten van Brabant Water.

Sector Productie

De sector Productie wint en zuivert grondwater en brengt het drinkwater onder druk voor transport naar de klant. Dit doen we op 29 waterproductielocaties verspreid over de Provincie Noord-Brabant. Ook produceren we op een aantal locaties industriewater zoals voor industriegebied Moerdijk.

Zo’n 140 medewerkers verzorgen voor de waterproductie de dagelijkse bedrijfsvoering, voeren onderhoud uit, stellen het beleid en de beheerssystemen op en ontwerpen en realiseren de nieuwe gebouwen, installaties en besturingssystemen. 

Sector Distributie

Via een leidingnet van ruim 18.000 kilometer bezorgen wij ons drinkwater 24/7 bij onze klanten. Ga jij binnen onze sector Distributie aan de slag? Dan houd jij samen met 300 collega's ons leidingnet in topconditie en maak je het klaar voor de toekomst. Daarvoor werk je met de nieuwste technieken. En met oog voor de klant.

Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in ons vaandel.