Je hebt jouw droomvacature bij ons gevonden! En wat gebeurt er dan?

Onze sollicitatieprocedures gaan gewoon door ten tijde van het corona virus. We zetten echter jouw en onze gezondheid op 1. Daarom is het eerste contact altijd digitaal. Is het moment daar dat we met elkaar verder willen? Dan organiseren we een gesprek op een kantoorlocatie. Uiteraard alleen als jij je daar goed bij voelt. En natuurlijk volgen we hierbij alle richtlijnen van de overheid. Veiligheid en gezondheid staan voorop!

 1. Je reageert op jouw vacature door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.
 2. Jouw reactie komt bij ons binnen en wij gaan voor jou aan de slag!
 3. Je ontvangt een e-mail met een bevestiging dat wij jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen. Zo weet je dat wij jouw sollicitatie gaan verwerken.
 4. Hierna krijg je binnen een week meer informatie over de volgende stap!
 5. Hoera, je wordt uitgenodigd. De eerste ronde is een kennismaking met ons. Bij een positieve kennismaking volgt een tweede gesprek. In sommige gevallen zullen we jou vragen om deel te nemen aan een assessment. 
  NB: deze gesprekken vinden nu in een digitale omgeving plaats.
 6. Wij zijn enthousiast en willen jou graag verwelkomen in ons team? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek, gevolgd door een contract aanbod.
  NB: dit is veelal een persoonlijk gesprek op een kantoorlocatie, met inachtneming van alle richtlijnen van de overheid.
 7. Omdat wij als drinkwaterbedrijf tot de vitale infrastructuur van Nederland behoren, vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers van onbesproken gedrag zijn. We vragen jou bij indiensttreding dan ook om een Verklaring omtrent gedrag (VOG).
 8. Je hebt de baan! Welkom in ons team!

Het kan natuurlijk voorkomen dat wij op dit moment geen passende functie hebben voor jou. Sluiten jouw talenten echter wel aan bij Brabant Water, dan blijven wij graag met jou in contact. We zullen je dan vragen om een akkoord om jouw gegevens op te nemen in onze database zodat wij jou tijdig kunnen informeren over toekomstige mogelijkheden.