Drinkwaterproductie


​​Ga jij binnen onze sector Productie aan de slag? Dan zorg jij samen met 150 collega's voor de winning en zuivering van grond- en oppervlaktewater en de productie van drink- en industriewater. Daarvoor werk je met de nieuwste technieken.

 

Voorbereid op d​e toe​​​​​​​komst

Op dit moment werkt Brabant Water aan verschillende projecten. Een daarvan is 'waterproductiebedrijf van de toekomst'. Het doel van dit project is dat we informatiestromen met elkaar kunnen koppelen, zodat we de waterproductiebedrijven centraler kunnen aansturen en volgen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen om processen nog efficiënter te laten verlopen.

 

Technische vakmensen gezocht

  • Heb jij werkervaring in de elektrotechniek en procesautomatisering en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij verwelkomen je graag! We kunnen altijd mensen gebruiken met deze achtergrond.
  • Heb jij een mbo4-opleiding Allround operationeel technicus of vapro/operator C gevolgd of ben je bereid deze te volgen? Dan komen wij graag met je in contact. Je kunt dan bij ons aan de slag als procestechnicus.

_MG_1518_bewerkt.jpgAls procestechnicus/operater C:
- draag je zorg voor de voortgang van het operationele drinkwaterproductieproces;
- ben je hierbij aanspreekpunt voor al je collega's en derden die onderhoud aan gebouwen, terreinen en installatie(delen) verrichten;
- bedien, bewaak en test je installaties;
- los je storingen op;
- en verricht je metingen en monstername.

 

Meer weten?

Janine van der Steen is HR-adviseur voor de sector Productie. Zij staat je graag te woord.

Pagina overzicht

Brabant Water