Open sollicitatie stageplaats


​​​​​Wil jij graag bij ons aan de slag voor je stage of afstudeeropdracht, maar zie je geen passende opdracht bij het actuele stageoverzicht staan?

Stuur dan een stageverzoek.

  • Je kunt je cv als Word-document of pdf uploaden.
  • Voeg ook een sollicitatiebrief bij. Motivatie en mentaliteit vinden we namelijk belangrijk. Omschrijf duidelijk wat voor stageplaats en stage-opdracht je zoekt.

Ervaringen van onze stagiair(e)s
In dit filmpje vertellen stagiair(e)s P&A en ICT én een leerling-monteur over hun ervaringen bij Brabant Water.

​   portret Maartje.jpgMaartje Vugs, stagiaire Communicatie
“Voor mijn opleiding Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht ging ik op zoek naar een afstudeerstageplek bij een groot bedrijf. Al snel kwam ik uit bij Brabant Water. Dat bleek een goede keuze te zijn, want ik krijg hier met veel aspecten van het communicatievak te maken. Alles wat ik tijdens mijn laatste blok op school heb geleerd, kan ik meteen in de praktijk brengen. Ik leer hier dus veel, maar mijn collega’s leren ook weer dingen van mij op het gebied van social media. Zo werkt het twee kanten op! Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik krijg veel vrijheid in mijn werk, maar ik word gelukkig ook goed begeleid bij mijn afstudeeronderzoek. Als ik vragen heb, kan ik altijd bij een collega terecht.”

Pagina overzicht

Brabant Water