Stafafdelingen


Alles wat we doen, doen we goed. We leveren de beste kwaliteit water en dienstverlening tegen de laagst mogelijke kosten. Efficiënt werken, vooruitkijken en plannen maken voor de toekomst van Brabant Water zijn daarbij van groot belang om optimale prestaties te kunnen blijven leveren. De stafafdelingen maken het voor Brabant Water mogelijk om haar doelen te behalen. 

 

Werkterreinen
HRM/Personeel & Organisatie, Inkoop, Facilitaire Services, Communicatie, Financiën, Administratie, Beleid en ICT. Dit filmpje geeft je een goede indruk van het werk bij onze afdeling ICT.

 

Functies
 O.a. administratief medewerker en controllers, beleidsadviseur, inkoper, helpdeskmedewerker, communicatieadviseur, personeel & organisatie adviseur, ICT’er.

 

​     _MG_2941_800_1200.JPGRoland van Hulten, juridisch beleidsmedewerker 
“Arbeidsrecht, vergunningen, privacywetgeving, contractbeoordeling, schadebehandeling: zelfs na dertien jaar is mijn werk nooit saai. Ik heb te maken met heel verschillende werkgebieden. Als juridisch beleidsmedewerker binnen Brabant Water moet ik van alle markten thuis zijn, want ik word breed ingezet en krijg met veel partijen te maken. Dat kan een medewerker van Klantenservice met een ingewikkelde klantvraag zijn of een jurist van de provincie. Wat ik fijn vind aan Brabant Water is dat het een modern bedrijf is, met een goed personeelsbeleid. Zelf heb ik bijvoorbeeld de mogelijkheid gekregen om een opleiding tot advocaat te volgen; dat was niet strikt noodzakelijk voor mijn functie, maar het is wel handig dat ik Brabant Water nu in de rechtszaal kan vertegenwoordigen als dat nodig is.”

 

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij de stafafdelingen van Brabant Water?
Neem dan gerust contact op met Freek Prinsen, één van onze P&O-adviseurs.

Pagina overzicht

Brabant Water