Reinigen waterreservoirs


Brabant Water adviseert om reservoirs voor schoonwateropslag minimaal één keer in de vijf jaar te reinigen. Dit is van belang om de kwaliteit van dit water te waarborgen en bacteriegroei tegen te gaan.


Maak gebruik van onze kennis en ervaring

U kunt het reinigen van uw buffer ook uitbesteden aan Brabant Water. Wij hebben zelf ruim honderd reinwaterreservoirs in ons bezit en hebben veel ervaring met professionele reiniging. Dat doen we dat op een milieuvriendelijke manier en met VCA gecertificeerde medewerkers.


Hoe gaat de reiniging in zijn werk?

Eerst legen we het reservoir. Dan wordt het gereinigd zodat ongewenste aanslag en vervuiling van de wanden en vloeren verdwijnt. Tijdens deze reiniging inspecteren we de oppervlakten gelijktijdig op onvolkomenheden. Hierop volgt eventueel een reparatieadvies. Uiteindelijk desinfecteren we het reservoir en kan het weer opnieuw gevuld worden met water. Ten slotte nemen we een monster om het water en de werkzaamheden te controleren.

Meer weten?

Is uw waterbuffer toe aan een reiniging en wilt u weten wat het kost? Neem contact op met Klant & Markt via telefoonnummer 073 683 86 06 of klantenmarkt@brabantwater.nl

 

Pagina overzicht

Brabant Water