​Eens per jaar vragen wij u om uw meterstand aan ons door te geven. Op basis van deze stand maken wij de jaarafrekening op. Voor organisaties die veel watermeters hebben, vaak op verschillende adressen (gemeentes, woningcorporaties), kan het opnemen van alle meterstanden een behoorlijke klus zijn. Herkent u dat? Besteed het (jaarlijks) uitlezen van de meterstand aan ons uit.

Hoe werkt het?

Om de meterstand op afstand te kunnen uitlezen, installeren we een module op uw watermeter. Deze module maakt het mogelijk om de meterstand op ongeveer 10 meter afstand uit te lezen. Vervolgens komt onze meteropnemer jaarlijks langs en leest de meterstanden uit, zonder dat hij daarvoor bij u binnen hoeft te zijn. Een eventuele extra opname op een ander moment in het jaar behoort tot de mogelijkheden.

De voordelen:

Als u het opnemen van de meterstanden aan ons uitbesteed heeft dat de volgende voordelen:

  • Wij zorgen jaarlijks dat de juiste meterstand wordt opgehaald 
  • U hoeft geen handmatige meteropname meer te doen 
  • U hoeft niet thuis te zijn voor de meteropname 
  • U krijgt geen opnamebericht en herinneringen 
  • U heeft geen administratieve rompslomp 
  • De juiste stand staat vermeld op de factuur voor alle locaties 

Wat kost het?

Voor € 17,50 per jaar lezen wij jaarlijks uw meterstand uit.  

Interesse?

Wilt u als zakelijke klant meer weten over het automatisch laten uitlezen van uw meterstanden of een offerte opvragen? Stuur ons dan een e-mailHebt u overige vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, telefoonnummer 073 683 80 00.

Ook interessant