Water op maat


​​​​Voor specifieke bedrijfsprocessen wilt u soms andere waterkwaliteiten gebruiken. Denkt u bijvoorbeeld aan het reinigen of koelen van uw machines. Regelmatig adviseren wij klanten over een efficiënte inzet van waterstromen. U kunt bij ons terecht voor waterscans, advies over uw waterinstallatie, besparingsmogelijkheden en het onderhoud en beheer van uw waterinstallatie.

 

Volledige ontzorging op gebied van afval- en industriewater

Via onze dochteronderneming HydroBusiness kunnen wij zelfs nog een stapje verder gaan en u volledig ontzorgen op het gebied van industrie- en afvalwater. HydroBusiness levert water op maat en zuivert afvalwater, eventueel in combinatie met de productie van biogas. Niet de installatie staat hierbij centraal, maar het resultaat. U betaalt voor een betrouwbare levering en verwerking van water.

Wij nemen desgewenst het ontwerp, de bouw, de exploitatie en het eigendom voor onze rekening. Op die manier wordt al op zo'n 15 locaties in Nederland water gewonnen en gezuiverd. Klanten ontvangen hier water op maat, toegespitst op hun bedrijfsproces. Andere klanten vragen weer om verwerking, zuivering en eventueel hergebruik van het afvalwater. Dit kan dan weer gecombineerd worden met het terugwinnen van grondstoffen of het produceren van biogas.

Voor u betekent dit dat u voor elke stap in uw (productie)proces kunt beschikken over water van de gewenste kwaliteit en een economisch gunstige oplossing.

 

Meer weten?

Neem contact op met uw accountmanager via telefoonnummer 073 683 86 06 of bezoek de website van HydroBusiness

Wist u bijvoorbeeld dat wij in samenwerking met Lamb Weston Meijer (LWM) onderzoek hebben gedaan naar het hergebruik van water en het sluiten van de waterkringloop in de voedingsmiddelenindustrie? In een pilotproject is het technisch haalbaar gebleken om proceswater van LWM te zuiveren tot drinkwaterkwaliteit.

Pagina overzicht

Brabant Water