woningen

Meerdere locaties

Uw administratie en meteropnames vereenvoudigen

Hebt u meerdere panden in uw beheer? Bijvoorbeeld als vastgoedbedrijf of verhuurorganisatie. Dan kan het (laten) uitlezen van de jaarlijkse meterstanden een behoorlijke tijdrovende en dure klus zijn. Slimme meters en klantportaal maken het makkelijker.

Ervaart u het beheren van de drinkwatercontracten en -facturen als complex? Is het uitlezen en doorgeven van de meterstanden lastig omdat er iemand speciaal naar de locatie toe moet? En hebt u veel administratief werk als gevolg van herinneringen en correctienota's? Kijk eens of één van onderstaande producten of adviezen een oplossing kunnen bieden. 

Veelgestelde vragen

Kan ik (online) inzicht krijgen in mijn waterverbruik?

Met onze meetdienst Waterbewust krijgt u (dagelijks en) online inzicht in de watermeterstanden. Zijn er afwijkingen in het verbruik? Ineens een veel hoger verbruik dan normaal? Of juist plotseling geen verbruik meer? Dan krijgt u hier een alarmering van. Zo zijn eventuele lekkages snel gedetecteerd. Ook hoeft u geen jaarlijkse meteropname meer te doen. Wij lezen de meterstand op afstand uit en maken op basis daarvan de jaarafrekening op.

Hoe voorkom ik een legionellabesmetting?

​​​​​​Staat water langere tijd stil en loopt de temperatuur van het water op tussen de 25 en 50 graden Celsius? Dan kan de legionellabacterie zich vermenigvuldigen en de veteranenziekte veroorzaken. Om te voorkomen dat mensen besmet raken met legionella heeft de overheid regels opgesteld over het spoelen van leidingen en uitvoeren van beheersplannen. Onze dochteronderneming Hydroscope weet er alles van. Zij kunnen u helpen bij legionellapreventie.