​Moet u voor een onverstoord bedrijfsproces kunnen rekenen op continue beschikbaarheid van drinkwater? Brabant Water heeft een leveringszekerheid van 99,996%. Bovendien treffen we voorzorgsmaatregelen, waardoor u snel weer over water beschikt als er onverhoopt toch iets mis gaat in onze waterlevering. 

Onze maatregelen

De kans dat uw bedrijf (tijdelijk) geen water van ons ontvangt is bijzonder klein. Toch zijn storingen of calamiteiten nooit volledig uit te sluiten.  Dit doen wij om de leveringszekerheid aan onze zakelijke klant te vergroten:

  • De meetinstallaties van de groot zakelijke klanten voorzien we bij regulier onderhoud van een T-stuk. Hierop kan een tankauto met drinkwater een koppeling maken bij een langdurige storing. Bij nieuwe aansluitingen plaatsen wij standaard een T-stuk in de meetinstallatie. 
  • We bouwen bij nieuwe aansluitingen een afsluiter aan twee kanten. Bij een lek in het hoofdleidingnet isoleren we een zijde en gaat de levering via de andere zijde van het hoofdleidingnet door.

Meer informatie?

Wilt u weten wat het voor u betekent om over te stappen van eigen winning naar drinkwaterlevering door Brabant Water of wilt u meer informatie over een back-up voorziening? Stel uw vraag per e-mail. Hebt u overige vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, telefoonnummer 073 683 80 00.