Wilt u advies over uw eigen terreinleidingnet of binneninstallatie? Wij helpen u graag.

Onderhoud terreinleidingen

Leidingen op eigen terrein worden vaak eenmalig aangelegd om er vervolgens weinig naar om te kijken. Voldoet uw terreinleidingnet nog aan de gestelde eisen? Hebt u behoefte aan een check? Wij kunnen u adviseren over het onderhoud van uw terreinleidingnet. Als het leidingnet moet worden uitgebreid of als er lekkages zijn is het belangrijk dat u weet waar uw leidingen liggen en wat de diameter en de capaciteit van de leidingen is. Wij brengen dit voor u in kaart. Hierdoor krijgt u inzicht welke leidingen overbodig zijn of onvoldoende doorstroming hebben. Daarnaast kunnen wij troebelheidsmetingen voor u uitvoeren en/of uw leidingen spuien.

Onderhoud en beheer binneninstallatie

Voor uw eigen binneninstallatie bent u als bedrijf verantwoordelijk. Als u dat wenst kunt u het beheer van uw installatie aan ons uitbesteden. Voor het onderhouden, bemonsteren en beheren van binneninstallaties, hebben wij dochterbedrijf Hydroscope opgericht. Middels dit bedrijf voeren wij periodiek onderhoud uit aan installaties en houden we de waterkwaliteit nauwlettend in de gaten. Hydroscope is het grootste legionella-adviesbureau in Nederland. Ook bij ingrijpende installatiewijzigingen staat Hydroscope u met raad en daad terzijde.

Meer weten?

Stel uw vraag per e-mail. Hebt u overige vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, telefoonnummer 073 683 80 00.

Ook interessant