Brabant Water is het klimaatneutrale drinkwaterbedrijf dat aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Brabant drinkwater levert. Bijna 800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten iedere dag kunnen rekenen op water van onberispelijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dat is onze eerste prioriteit. Daarnaast beseffen wij dat onze rol verder gaat. We willen nadrukkelijk maatschappelijke waarde toevoegen voor huidige en toekomstige generaties. Bewust. Natuurlijk.

 

Privacybeleid

Voor het bekijken van video's dient u marketing-cookies te accepteren.

Onze missie 

Als drinkwaterbedrijf is onze missie kristalhelder: Brabant Water levert drinkwater uit de beste bronnen. We doen er daarbij alles aan om dat ook voor de toekomst veilig te stellen. Daarom beschermen we bron en natuur. 

Onze producten en diensten bieden wij op een hoog niveau aan. Klantgericht, kostenbewust, met moderne techniek en actieve zorg voor de omgeving. In samenspel met anderen leveren wij een herkenbare bijdrage aan de maatschappelijke waarden van water in al zijn facetten. Duurzaamheid, gezondheid en veiligheid zijn voor ons belangrijke thema’s. Bij dit alles zien wij onze medewerkers als belangrijke ambassadeurs in een wereld om water. 

Jaarverslag en MVO verslag 2018

We presenteren ons jaarverslag en MVO verslag online. Opgedeeld in onderdelen, zodat u snel een beeld van onze activiteiten en financiële resultaten.

Bestuur, governance en certificering

Glas en karaf bij kraan, stel  op achtergrond

Als bedrijf met een belangrijke maatschappelijke taak en rol in de Brabantse samenleving onderschrijven wij het belang van transparantie en deugdelijk bestuur.

Aan de slag bij Brabant Water

Jouw werk van groot belang

Maar wat veel mensen zich niet realiseren, is dat drinkwater leveren aan 2,5 miljoen inwoners geen kleine klus is. Er werken bijna 800 mensen.

Dochterondernemingen

Brabant Water biedt naast drinkwater ook water op maat en gespecialiseerde diensten en advies aan. Ondergebracht in drie zelfstandige dochterondernemingen.

Adresgegevens Brabant Water

Het hoofdkantoor van Brabant Water ligt op loopafstand van het Centraal Station van 's-Hertogenbosch. Ideaal om met het openbaar vervoer of de fiets te komen.

Postadres
Brabant Water N.V.
Postbus 1068
5200 BC 's-Hertogenbosch

Bezoekadres hoofdkantoor 's-Hertogenbosch
Magistratenlaan 200
5223 MA 's-Hertogenbosch

Handelsregister KVK: 16005077
BTW nr: NL 0029.16.678.B.01

Bezoekadres vestiging Breda
Minervum 7181
4817 ZN Breda

Opleidingscentrum Eindhoven
Antoon Coolenlaan 1a
5644 RX Eindhoven

Ook interessant