De kerntaak van Brabant Water is het produceren en distribueren van drinkwater voor 2,6 miljoen Brabanders. Een prachtige taak, omdat drinkwater een belangrijke bijdrage levert aan de volksgezondheid en welvaart. Met ruim 900 medewerkers werken we met hart en ziel aan voldoende, betrouwbaar en duurzaam drinkwater.

Wie we zijn

Brabant Water is het duurzame drinkwaterbedrijf dat dag en nacht drink- en industriewater levert aan 2,6 miljoen inwoners en bedrijven in Brabant en een klein gedeelte van Zeeland. Water uit de beste bronnen, gelegen in prachtige natuurgebieden.

kaart

Als drinkwaterbedrijf is onze missie kristalhelder: Brabant Water levert drinkwater uit de beste bronnen. Met bijna 900 mensen zorgen we voor voldoende en betrouwbaar drinkwater voor heel Brabant. Onze klanten rekenen blindelings op ons. We doen ons werk met trots, vakmanschap en zorg voor mens, natuur en omgeving. Maar… we beseffen ons ook dat onze rol nog verder gaat. Met een duurzame watervoorziening van bron tot kraan voor ogen, willen we maatschappelijke waarde toevoegen voor huidige en toekomstige generaties. Bewust. Natuurlijk.

Historie

Brabant Water is in 2002 ontstaan uit een fusie tussen Waterleiding Maatschappij Noord-West-Brabant (WNWB) en Waterleidingmaatschappij Oost-Brabant (WOB).

Ontdek meer over onze historie