Hebt u -als zakelijke watergebruiker- ambities om duurzaam en slimmer om te gaan met water en energie? Wilt u lekkages snel detecteren en zo gevolgschade en verspilling voorkomen? Geen gedoe met meterstanden en administratieve rompslomp? Dan is de meetdienst WaterBewust iets voor u.

Hoe werkt het?

Door middel van een hiervoor ontwikkeld meetsysteem monitoren we het watergebruik realtime. Zijn er afwijkingen in het verbruik? Ineens een veel hoger verbruik dan normaal? Of juist plotseling geen verbruik meer? Dan melden wij dat. Op deze manier zijn lekkages snel te signaleren. Dit voorkomt waterschade, onnodig waterverbruik en alle daarmee gepaard gaande kosten. 
Ook hoeft u voortaan geen meterstanden meer aan ons door geven. Deze lezen we op afstand uit. Op basis daarvan maken we de jaarnota op. 

Inzicht in uw verbruik

Wilt u - als zakelijke klant- ook zelf (dagelijks) het verbruik kunnen monitoren? Dat kan ook, dan plaatsen we een extra datalogger. Verbruiksinzicht kan u helpen bij uw duurzaamheidsambitie. Het stelt u in staat om het watergebruik in uw panden beter te monitoren, besparingsmogelijkheden te ontdekken en de effectiviteit van maatregelen te monitoren. Wist u dat waterbesparing meestal ook een energiebesparing oplevert. En in veel gevallen levert watermonitoring een betere BREEAM score op uw vastgoed op. 

Interesse in een slimme watermeter? 

Hieronder vind u alle voordelen en de bijbehorende kosten op een rij:

Voordelen Slimme watermeter met datalogger op individuele locatie Slimme watermeter in appartementencomplex
U krijgt lekkagemeldingen en kunt zo gevolgschade voorkomen

U hoeft geen handmatige meteropname meer te doen

√                    

U hoeft niet thuis te zijn voor de meteropname door Brabant Water
U krijgt geen opnamebericht en herinneringen
De juiste stand staat vermeld op de factuur voor alle locaties
U heeft geen administratieve rompslomp
U kunt besparen op water- en energiekosten  
Alles in één overzicht via uw partner in energiemonitoring  
U betaalt (exclusief btw) € 120,00 per jaar € 12,00 per jaar

Meer weten?

Wilt u als zakelijke klant meer weten over onze meetdiensten of een offerte opvragen? Stuur ons dan een e-mail. Hebt u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice, telefoonnummer 073 683 80 00. 

Ook interessant

0