Water uit de kraan; een gezonde en duurzame keuze. Ook tijdens een evenement is het belangrijk dat bezoekers voldoende water drinken. Elk jaar is Brabant Water daarom aanwezig bij een aantal evenementen en activiteiten waarbij we bewust kiezen voor partijen die zich inzetten voor jeugd, natuur & milieu en gezondheid & maatschappij.


 

Waterfiets om in te zetten tijdens een evenement

Wat we doen

Brabant Water zorgt voor een veilige, duurzame drinkwatervoorziening. We plaatsen speciale tijdelijke tappunten en/of delen met onze herkenbare waterfiets of waterrugzakken drinkwater uit aan alle bezoekers. Natuurlijk in duurzame bekers.

Criteria

Bij het kiezen van evenementen waar we kraanwater uitdelen, hanteren we de volgende criteria:

  • Brabant Water sponsort uitsluitend in natura (met het uitdelen van water of watergerelateerde diensten);
  • Het evenement vindt plaats in Brabant;
  • Het evenement raakt de thema's jeugd, natuur & milieu en/of maatschappij & gezondheid.
  • De evenementlocaties zijn zoveel mogelijk verspreid over ons voorzieningsgebied;
  • Brabant Water mag (gratis) water uitdelen aan deelnemers/bezoekers;
  • Is lokaal gericht met een klein tot middelgroot bezoekersaantal (500-5000);
  • Het evenement biedt een tegenprestatie, die in verhouding staat tot de inzet van Brabant Water op het evenement. Denk daarbij aan logovermelding en/of de mogelijkheid om foto's en berichten op social media te delen.

Toewijzing evenementen

Brabant Water kiest per evenementenseizoen een aantal evenementen uit die wij kunnen ondersteunen. We hebben ruimte voor een behoorlijk aantal activiteiten, maar het budget is niet oneindig. Ook als het evenement aan alle criteria voldoet, blijft afwijzing mogelijk.

Vraag water op uw evenement aan

Tijdelijke wateraansluiting

Voldoet uw evenement niet aan de genoemde criteria, maar hebt u wel een tijdelijke wateraansluiting (standpijp) nodig? Dan bieden wij u hiervoor tegen betaling verschillende mogelijkheden. 

Vraag de evenementenaansluiting aan

Beelden van evenementen