Kraanwater, een gezonde en duurzame dorstlesser. Ook tijdens evenementen vinden wij het belangrijk dat ons Brabantse drinkwater beschikbaar is voor alle bezoekers. Elk jaar is Brabant Water daarom aanwezig bij een tal van evenementen die in lijn liggen met onze belofte bewust. natuurlijk. en focussen op de thema’s natuur, duurzaamheid, gezondheid & vitaliteit en jeugd.

Waar zorgt Brabant Water voor?

Brabant Water zorgt voor een veilige, duurzame drinkwatervoorziening op uw evenement. We delen drinkwater uit aan alle bezoekers met onze herkenbare waterfietsen of waterrugzakken. Elke aanvraag is maatwerk, samen kijken we welke middel het beste past bij uw wensen en behoeften.

Brabant Water kan (tegen betaling) een tijdelijke drinkwateraansluiting plaatsen, voorzien van een watermeter, waarop eigen installaties aangesloten kunnen worden. 

Ontdek meer
 

Bewuste bijdrage per evenementenseizoen

In Brabant kennen we een levendige samenleving die bol staat van evenementen. Brabant Water en haar drinkwater staat midden in deze samenleving en levert, per evenementenseizoen, een bewuste bijdrage aan een groot aantal festiviteiten. Het is voor ons belangrijk dat elke aanvraag in lijn ligt met onze belofte bewust. natuurlijk. en daarom wordt deze beoordeeld aan de hand van vastgestelde criteria en focusthema’s. 

Criteria

Brabant Water hanteert de volgende criteria:

  • Brabant Water ondersteunt evenementen uitsluitend in natura.
  • Het evenement vindt plaats in de provincie Noord-Brabant.
  • Brabant Water mag gratis kraanwater uitdelen aan deelnemers/bezoekers.
  • Het evenement sluit aan bij onze belofte bewust. natuurlijk. Dit betekent dat we bewust kiezen voor evenementen waar één van onze focusthema’s centraal staat.
  • Brabant Water heeft de mogelijkheid om het verhaal achter Brabants drinkwater onder de aandacht te brengen.
  • Het evenement is lokaal gericht met een klein tot middelgroot bezoekersaantal (500 tot maximaal 2500).
  • De organisator biedt een tegenpresentatie, die in verhouding staat tot de inzet van Brabant Water op het evenement.

Let op: Jaarlijks ontvangt Brabant Water veel aanvragen en zijn wij genoodzaakt keuzes te maken. Ook als het evenement aan alle criteria voldoet, blijft afwijzing mogelijk.

Aanvragen kraanwater op uw evenement