En zo is de bestuurdersbijeenkomst ‘Ons Drinkwater 2040’ alweer voorbij. Een bijeenkomst over de veranderende wereld van het (drink)water en de manier waarop Brabant Water daar innovatief op inspeelt. Met onder andere aandacht voor de impact van klimaatverandering, waterverdeling in tijden van schaarste en het belang van waterbesparing.

De ochtend stond in het teken van het uitwisselen van inzichten en ervaringen. Mark van Stappershoef opende de dag met zijn inzichten over de veranderende bestuurlijke wereld rond drinkwater. Rob Adams gaf een inspirerende masterclass over innovatie en vernieuwing. En vijf CEO’s van binnen- en buitenlandse drinkwaterbedrijven deelden hun strategische vraagstukken en oplossingsrichtingen. Speciale dank aan Annette Ottolini (Evides), Henrik Plougmann Olsen (Denemarken), Hans Goossens (België) en Javier Macian (Spanje).

Goed om te zien dat er zoveel interesse was vanuit waterschappen, gemeentes en de provincie. Want als er iets duidelijk geworden is, dan is het dat drinkwater niet langer vanzelfsprekend is en dat we elkaar in Brabant hard nodig hebben om de toekomst van ons drinkwater veilig te stellen. 

bestuurdersbijeenkomst
bestuurdersbijeenkomst rob van dongen
bestuurdersbijeenkosmt