Brabant Water is het duurzame drinkwaterbedrijf dat dag en nacht drink- en industriewater levert aan 2,6 miljoen inwoners en bedrijven in Brabant en een klein gedeelte van Zeeland. Water uit de beste bronnen, gelegen in prachtige natuurgebieden.

Met bijna 800 mensen zorgen we voor voldoende en betrouwbaar drinkwater voor heel Brabant. Onze klanten rekenen blindelings op ons. We doen ons werk met trots, vakmanschap en zorg voor mens, natuur en omgeving.

Missie 

Als drinkwaterbedrijf is onze missie kristalhelder: Brabant Water levert drinkwater uit de beste bronnen. We doen er daarbij alles aan om dat ook voor de toekomst veilig te stellen. Daarom beschermen we bron en natuur. 

Onze producten en diensten bieden wij op een hoog niveau aan. Klantgericht, kostenbewust, met moderne techniek en actieve zorg voor de omgeving. In samenspel met anderen leveren wij een herkenbare bijdrage aan de maatschappelijke waarden van water in al zijn facetten. Duurzaamheid, gezondheid en veiligheid zijn voor ons belangrijke thema’s. Bij dit alles zien wij onze medewerkers als belangrijke ambassadeurs in een wereld om water. 

Maatschappelijke rol

We zijn onderdeel van de Brabantse samenleving en hebben met onze activiteiten impact op de directe leefomgeving. Met dat besef gaan we bewust om. Daarom nemen we waar mogelijk de verantwoordelijkheid waarde aan onze omgeving toe te voegen.

Lees verder hoe we waarde toevoegen

Dochterondernemingen

Brabant Water biedt naast drinkwater ook water op maat en gespecialiseerde diensten en advies aan. Ondergebracht in drie zelfstandige dochterondernemingen.

Hydroscope

Hydreco

HydroBusiness

Historie

​Brabant Water is in 2002 ontstaan uit een fusie tussen Waterleiding Maatschappij Noord-West-Brabant (WNWB) en Waterleidingmaatschappij Oost-Brabant (WOB). De geschiedenis van deze twee bedrijven gaat terug tot 1887. 

Meer over onze historie