Kraanwater op uw evenement


waterfiets2.JPGWater uit de kraan; een gezonde en duurzame keuze. Ook tijdens een evenement is het belangrijk dat bezoekers voldoende water drinken. Elk jaar is Brabant Water daarom aanwezig bij een aantal evenementen en activiteiten waar we lekker, fris kraanwater uitdelen. We kiezen daarbij bewust voor partijen die zich inzetten voor jeugd, natuur & milieu en gezondheid & maatschappij.
We zorgen voor een veilige watervoorziening, plaatsen speciale tijdelijke tappunten of delen met onze herkenbare waterfiets of waterrugzakken met duurzame bekers, drinkwater uit aan alle bezoekers.

Kraanwater op uw evenement?
Bij het kiezen van evenementen waar we kraanwater uitdelen, hebben we de volgende criteria:

  • Brabant Water sponsort uitsluitend in natura (evenementenwater); fiets.jpg
  • Het evenement vindt plaats in Noord-Brabant;
  • Het evenement raakt de thema's jeugd, natuur & milieu en/of maatschappij & gezondheid.
  • De evenementlocaties zijn zoveel mogelijk verspreid over ons voorzieningsgebied;
  • Brabant Water mag gratis water uitdelen aan deelnemers/bezoekers;
  • Is lokaal gericht met een klein tot middelgroot bezoekersaantal (500-5000);
  • Het evenement biedt een tegenprestatie, die in verhouding staat tot de inzet van Brabant Water op het evenement. Denk daarbij aan logovermelding en/of de mogelijkheid om foto's en berichten op social media te delen;
  • We ondersteunen géén verzoeken: met politieke of religieuze doelstellingen, milieubelastende activiteiten, commerciële activiteiten, feesten, toernooien van individuele sportclubs of individuele aanvragen.

Evenementenwater aanvragenuitdelen.jpg
Wilt u dat Brabant Water kraanwater beschikbaar stelt op uw evenement? En voldoet het evenement aan de bovenstaande voorwaarden? Geef via het aanvraagformulier zoveel mogelijk informatie over het evenement, de gewenste inzet van Brabant Water en uw tegenprestatie. U krijgt binnen 10 werkdagen een reactie. 

Toewijzing evenementen
Brabant Water kiest per evenementenseizoen een aantal evenementen uit die wij kunnen ondersteunen. We hebben ruimte voor een behoorlijk aantal activiteiten maar het budget is niet oneindig. Ook als het evenement aan alle criteria voldoet, blijft afwijzing mogelijk.

Vul hier het aanvraagformulier in.

Mail het volledig ingevulde formulier naar communicatie@brabantwater.nl 

Let op! Het formulier dient minimaal drie weken voor aanvang van uw evenement ingediend te zijn.

Tijdelijke wateraansluiting voor uw evenement aanvragen
Voldoet uw evenement niet aan de bovenstaande criteria, maar hebt u wel een tijdelijke wateraansluiting (standpijp) nodig? Dan bieden wij u hiervoor tegen  betaling verschillende mogelijkheden.
Vraag de evenementenaansluiting direct aan.

Pagina overzicht

Brabant Water