Lekker toch, die watertappunten in dit schoolgebouw! Zo kun je steeds je fles bijvullen met vers kraanwater. Makkelijk, gezond en duurzaam. Lees hier meer over de wereld achter jouw kraanwater en zorg meteen dat jij dé stage of baan met impact niet misloopt.

Schoon drinkwater: je draait de kraan open en het is er. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar er komt meer bij kijken dan je denkt! Het is van belang om je te realiseren dat drinkwater weliswaar niet duur is, maar wel heel kostbaar. Het komt uit de beste grondwaterbronnen – goed beschermd door de natuur  en legt een lange weg af door 18.000 leidingwerk voor het bij jou uit de kraan komt. Ons kraanwater is misschien wel het beste drinkwater ter wereld. En we vertellen je graag waarom.

Meer over drinkwater


Goed hydrateren is ontzettend belangrijk tijdens het studeren. Als je te weinig drinkt, kunnen je hersenen namelijk moeilijker informatie verwerken en opslaan, verbanden leggen en conclusies trekken!

Wie is Brabant Water?

Brabant Water is hét drinkwaterbedrijf van Brabant. Met onze 800 mensen Wij leveren duurzaam en betrouwbaar drinkwater aan 2,5 miljoen inwoners en 50.000 bedrijven. Onze klanten rekenen blindelings op ons. We doen ons werk met trots, vakmanschap en zorg voor mens, natuur en omgeving.  Wij voeren - alleen of in samenwerking met partners-  omvangrijke projecten uit om onze watervoorziening toekomstbestendig te maken en onze natuurgebieden te versterken.

Bekijk onze projecten

Bij ons stage lopen

Wil jij een leuke stagetijd hebben en tegelijkertijd iets wezenlijks bijdragen aan de samenleving? Dan is stage lopen bij ons drinkwaterbedrijf mogelijk iets voor jou. Wij zoeken geregeld stagiair(e)s op verschillende afdelingen. Terwijl jij werkt aan uitdagende projecten staat er altijd een begeleider voor je klaar. Of een andere collega die tijd voor je vrijmaakt. Je maakt echt onderdeel uit van het team. Dat geldt zowel voor jouw meewerk- als afstudeerstage. Kijk op onze ‘werken bij’ site of er iets voor jou tussen staat. Is dat niet het geval? Stuur ons dan een open sollicitatie! Wij investeren graag in de toekomst en zijn benieuwd naar jouw meerwaarde.

Bekijk onze stages