​Bent u eigenaar van een woning of pand waarvan de drinkwateraansluiting niet meer wordt gebruikt? Dan kunt u via mijnaansluiting.nl uw aansluiting laten verwijderen. U kunt in één aanvraag ook meteen de verwijdering regelen van de aansluiting voor gas, elektriciteit, kabel en/of telecom.

Aan het uitnemen van de aansluiting zijn geen kosten verbonden. Houdt u er wel rekening mee dat als u in de toekomst op hetzelfde adres weer over een wateraansluiting wilt beschikken, u de kosten voor het aanleggen van een nieuwe aansluiting moet betalen tegen de dan geldende tarieven.

Ga direct naar mijnaansluiting.nl

Bekijk de kosten voor het aanleggen van een nieuwe aansluiting

Waterlevering tijdelijk onderbreken

Maakt u slechts tijdelijk geen gebruik van de wateraansluiting? Dan kunnen wij op uw verzoek de waterlevering tijdelijk onderbreken om de kosten gedurende deze periode te verlagen. Het vastrecht blijft wel verschuldigd.

Tarieven

2023

excl. btw

2023

incl. btw

Het tijdelijk onderbreken van de waterlevering € 186,70 € 203,50
Het herstellen van de waterlevering € 186,70 € 203,50
Vastrecht per jaar ​€   69,84 €   76,13

Veelgestelde vraag

Ik wil voor een adres in Baarle-Hertog een aanvraag voor een aansluiting indienen via Mijnaansluiting.nl. Ik ontvang echter een foutmelding. Wat kan ik doen?

Helaas kan Mijnaansluitingen.nl geen postcodes buiten Nederland verwerken. Dat kunnen wij op dit moment niet oplossen. Hoe vraagt u dan een nieuwe aansluiting aan, of hoe laat u dan een aansluiting wijzigen of verwijderen? Ga naar Mijnaansluiting, maak een account aan of log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens selecteert u op de kaart, zo precies mogelijk, uw adres in Baarle-Hertog. Vermeld daarna bij de opmerkingen: uw straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats.