Bezoek 21 mei onze open dag in Tilburg

11-5-2017

Op zondag 21 mei zetten we de deuren van ons waterproductiebedrijf in Tilburg open voor het publiek. Er valt van alles te zien, doen en ontdekken. Voor jong en oud. Dus kom ook naar onze open dag!

 

Kraanwater, een kwestie van de kraan opendraaien en het is er. Logisch. Maar dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Tijdens de open dag laten we graag zien wat er allemaal gebeurt voordat het kraanwater thuis uit de kraan komt.

Open dag Tilburg
Wanneer: zondag 21 mei
Waar: Gilzerbaan 425, Tilburg
Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
Toegang: gratis
 
Wat is er te doen?
We laten zien waar het water vandaan komt, hoe het wordt gezuiverd en hoe het bij onze klanten thuis wordt afgeleverd. Maar we doen graag een stapje extra. Wist je dat we het water zachter maken waar nodig, we op grote schaal leidingen vervangen en we onze natuurgebieden duurzaam beheren én -waar mogelijk- openstellen voor publiek? Onze medewerkers vertellen er graag alles over op 21 mei.
 
Ook voor de kinderen
Voor de kinderen is er ook van alles te doen. Zo maken ze kans op een mooie prijs bij de 'ren je rot' quiz, mogen ze zelf werken aan een waterleiding en kunnen ze meedoen met de waterproefjes!

Bekijk hier de plattegrond en routebeschrijving.

 

Graag tot ziens op 21 mei!

Pagina overzicht

Brabant Water